Kunder - Dialogen Kunden finns inte registrerad

Winbas hjälp

Kunder - Dialoger

Kunden finns inte registrerad i kundregistret. Antingen har kundnummer angivits felaktigt eller så ska denna kund läggas upp i kundregistret.

1. Kontrollera kundnumret genom att välja alt+pil-ner för att aktivera söklistan. Genom att sortera på söknamn kan man avgöra om kunden möjligen finns registrerad med ett kundnummer som skiljer sig från det som är angivet.

2. Om kunden inte finns registrerad, ska den läggas upp som en ny kund i Kunder. För att öppna registrering av kunder, tryck tangenterna Shift+F5, eller använd knappen i knappraden.