Order - Informationslistan Beställningar

Winbas hjälp

Översikt Order / faktura

Informationslistan Beställningar visar transaktioner i beställningar på den aktuella ordern, med leverantörens söknamn och beställt antal, eller andra uppgifter om leverantör eller produkt från beställningshuvud och transaktioner som har valts in i skärmlistan.

Tryck på knappen Pil-ner när ordern visas på skärmen för att visa informationslistan med transaktioner i beställningar för ordern.

Exempel på innehåll

Beställning beskriver vilket beställningsnummer produkten i den aktuella ordern är registrerad på.

Leverantör söknamn visar den leverantör som beställningen är registrerad på.

Beställt antal anger det beställda antalet på den aktuella beställningsraden.

Leveranstid visar den aktuella produktens leveranstid registrerad på transaktionen.

Kopiera beställning vid inleverans

Om funktionen Kopiera beställning vid inleverans används kommer listan också att visa transaktioner från tidigare redan inlevererade kopierade beställningar. Transaktioner från kopierade beställningar kommer då att visas med grå text och listans statusrad anger antal nu inneliggande beställningar och tidigare kopierade beställningar.